Glasbrudssensor (SVGS)

Produktbeskrivelse

Denne lille TrueGuard glasbrudssensor er trådløs og monteres direkte på vinduer og glasfacader. Glasbrudssensoren er lille og diskret, men ikke desto mindre meget effektiv, fordi den er særligt følsom overfor stød, vibrationer og brud på det glas den er monteret på.

Opsætning af glasbrudssensor

1. Sæt panelet i sammenkodnings-tilstand via trueconnect.
  2. Tryk på sensorens funktionsknap (1) og hold den inde i 10-12 sekunder, indtil sensorens LED blinker.