Udendørs Fotobevægelsessensor (CTC-852EX)

Produktbeskrivelse

Denne udendørs bevægelsessensor har indbygget kamera samt hvid LED blitz. Ved aktivering af bevægelsessensoren vil kameraet tage billeder i farve med det samme, som alarmen reagerer på en bevægelse. Billederne sendes via kontrolpanelet videre via MMS, email, APP eller til kontrolcentralen. På denne måde kan det forhindres, at dette sker igen.

Typiske fejl ved indkodning af enheden

• Hvor lang tid har jeg til at kode enheden?

Fra at du har sat batterierne i enheden, har du 3 minutter til at indkode sensoren.

Hvis det ikke lykkes at indkode enheden inden for de 3 minutter, kan du blot tage batterierne ud af enheden og prøve igen.

Det er vigtigt, at bagsiden af enheden er skruet af, så at der er sabotage på enheden

• Hvor lang tid skal jeg holde testknappen inde på sensoren, før den sender et test signal?

Når enheden skal, pares trykkes der først en gang på test knappen, derefter holder du testknappen inde, indtil blitzen i enheden blinker (Cirka 10 sekunder), hvorefter enheden bliver fundet i systemet.

Opsætning af udendørs fotobevægelsessensor

1. Skru coveret af og indsæt batterierne.
  2. Sæt panelet i sammenkodnings-tilstand via trueconnect.
  3. VIGTIGT : Sikre at sensoren er åben. Tryk på sensorens testknap og hold den inde i 10-12sekunder, indtil sensorens blå LED og blitz blinker.
  4. Efter 6-8 sekunder vil sensorens blå LED blinke to gange, og kontrolpanelet vil kort efter vise ’Installeret(OK)?’ og ’PIR m. kamera’. Tryk på OK/flueben.

Video