Har du et spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål kan du skrive det herunder og så finder vi svaret til dig!

Tastatur (KP-15)

Produktbeskrivelse

Det IP44 godkendte udendørs tastatur monteres ind- eller udvendigt ved den eller de indgange, der benyttes i hverdagen.
Tastaturet letter den daglige betjening af alarmen. Desuden er det med til at gøre alarmsystemet mere sikkert, da kontrolpanelet kan gemmes af vejen i et skab, og man slipper for at have forsinkelse på alarmen.

Opsætning af tastatur

1. Fjern batteriflappen fra sensoren.
  2. Sæt panelet i sammenkodnings-tilstand via trueconnect.
  3. Tast ”0000” på tastaturet og tryk derefter *. Tastaturet vil give et langt bip, og den grønne og orange LED indikator (1 + 3) vil lyse og skifte til, at grøn aktivindikator står og blinker. Tastaturet er nu i testtilstand.
  4. Tryk nu * og derefter 1 på tastaturet. Grøn og rød LED indikator står skiftevis og blinker indtil kontrolpanelet har afgivet 2 bip. Herefter står grøn aktiv indikator og blinker igen.

Video