Trådløs signalforstærker RP-15

Produktbeskrivelse

Signalforstærkeren øger den maksimale rækkevidde mellem HouseGuard-alarmsystemets kontrolpanel og sensorer/sirener/tastaturer. Bemærk at den ikke kan forstærke signal på FOTO-pir samt tændsluk moduler med ZB i vare nr.

Opsætning af signalforstærker

1. Tilslut strømforsyningen. Både den røde og grønne LED vil lyse og forstærkeren giver et langt bip. Efter fem sekunder slukker den røde LED, mens den grønne forbliver tændt. Sæt batterikontakten til ON
  2. Sæt DIP-kontakt 1 til ON
  3. Sæt panelet i sammenkodnings-tilstand via trueconnect.
  4. Tryk på enhedens testknap.